Η τέχνη της τυροκομίας εξελίσσεται, διατηρώντας τις ρίζες της στην παράδοση, αλλά αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.
Στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΣΑΕΚ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, μέσα από την ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος», οι σπουδαστές αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, με έμφαση στην ασφάλεια και την καινοτομία.
Μια επιλογή με ισχυρές επαγγελματικές προοπτικές, στον πιο δυναμικό τομέα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής.